SARC vahvistaa omistaja- ja osakaspohjaansa

Julkaistu 21.06.2022

Arkkitehtitoimisto SARC Architects vahvistaa omistaja- ja osakaspohjaansa. Yhtiön kolme nykyistä työntekijää Riku Huopaniemi, Max Hartman ja Sakari Forsman on nimitetty osakkaiksi. Lisäksi suomalainen pääomasijoittaja CapMan tulee yhtiön enemmistöomistajaksi tukemaan yhtiön kehitystä ja kasvua. Yhtiön toimitusjohtaja Sarlotta Narjus ja omistaja Antti-Matti Siikala jatkavat SARC:in merkittävinä omistajina ja toimiston vetäjinä.

“Otamme kehityspolullamme askeleen eteenpäin ja rakennamme jatkumoa tekemisellemme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua erityisosaamista vaativissa arkkitehtuurin ja kaupunkiympäristön kehittämisen hankkeissa. Periaatteisiimme kuuluu, että kuuntelemme asiakkaitamme ja kumppaneitamme herkällä korvalla – ja tämän lupaamme tehdä myös tulevaisuudessa.

Vastaamme asiakkaillemme, omille ammattilaisillemme sekä yhteiskunnalle siitä, että kohtaamme arkkitehtoniset ja yhteiskunnalliset haasteet asiantuntemuksella ja korkealla kunnianhimolla, aivan kuten olemme tehneet jo edelliset 50 vuotta,” toteaa SARC:in toimitusjohtaja Sarlotta Narjus

”On hienoa päästä mukaan kehittämään SARC:ia aktiivisena omistajana ja auttamaan yhtiötä sen kasvumatkalla. SARC on Suomen arvostetuimpia asiantuntijoita rakennettujen ympäristöjen ja arkkitehtuurin kentällä, ja uskomme että yhteistyöllä pystymme auttamaan yhtiötä kehittymään yhä vahvemmaksi alan toimijaksi,” kertoo CapManin Antti Karppinen.

Lisätietoja

SARC:

Sarlotta Narjus
sarlotta.narjus@sarc.fi
+358 40 502 0351
Antti-Matti Siikala
antti-matti.siikala@sarc.fi
+358 40 580 5650

CAPMAN:

Antti Karppinen
antti.karppinen@capman.com
+358 50 534 0614

SARC
SARC on suomalainen arkkitehtitoimisto, jolla on yli 50 vuoden laaja ja monipuolinen kokemus pää- ja arkkitehtisuunnittelun eri osa-alueilta. SARC suunnittelee kaupunkikuvallisesti ja toiminnallisesti haastavia uudisrakennus- ja peruskorjauskohteita. Toimisto-, liiketila- ja asuntokohteiden lisäksi SARC suunnittelee sairaalarakennuksia, yliopistorakennuksia, sosiaalialan rakennuksia, laboratorioita ja museoita. SARC:in vahvuuksia ovat vaativat korjaushankkeet, käyttötarkoitusten muutokset ja suojelukohteiden ja sijoituskiinteistöjen kehityshankkeet. Monet kohteista ovat alkaneet laajempina kaupunkisuunnitelmina ja asemakaavahankkeina. Sarcilla palveluksessa työskentelee yli 70 alansa ammattilaista.

CAPMAN
CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. CapMan on kehittänyt satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä, ja luonut merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. CapMan hallinnoi yhteensä yli 4,7 miljardin euron pääomia ja sen tavoitteena on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. CapMan on sitoutunut asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjen vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. CapMan toimii laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimiensä kautta. Sen sijoitusalueet kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Lisäksi CapMan tarjoaa varainhoitoa. Sen palveluliiketoimintaan kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. CapManin osakkeet on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi

Tammasaarenlaituri 3, 00180 Helsinki Näytä kartalla
Puhelin: +358 9 6226 180